Habitas Namibia, Windhoek, Namibië

Geen echte safarilodge, maar eerder een plek die focust op de natuur en de cultuur van Namibië in een coole setting met een fijne communityvibe.

Check-in

Geen echte safarilodge, maar eerder een plek die focust op de natuur en de cultuur van Namibië in een coole setting met een fijne communityvibe. Op een uur van de hoofdstad Windhoek, in een reservaat van bijna 125.000 hectare dat vroeger werd gebruikt voor de jacht. Nu is het alleen genieten van de natuur en van de luxe van dit nieuwe resort, dat in 2021 de deuren opende.

Advertentie

Get a room

Relaxen doe je in een van de vijftien grote tentsuites die op een met struikgewas begroeide heuvel liggen en uitkijken over de met acacia’s begroeide vlaktes. Het interieur is sober en minimalistisch, met de focus op de natuur.

Advertentie
©Habitas

Wildlife

Alhoewel de nadruk niet alleen ligt op groot wild spotten, zijn er in het reservaat witte neushoorns, giraffen, zebra’s, gnoes en nijlpaarden, luipaarden en cheeta’s. Gasten zijn een mix van toeristen en locals die even aan de stad ontsnappen en komen genieten van de livemuziek op zondag, voor een sessie ­nieuwemaanyoga, voor de spa (met technieken van de Himba’s) en de lekkere, natuurlijke ­keuken van Our Habitas.

Check-out

Vanaf 500 euro per nacht voor twee personen, ontbijt inbegrepen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer