The Invisible House, San Bernardino County, Californië, Verenigde Staten

In het binnenzwembad kun je heerlijk relaxen terwijl je geniet van dit schilderachtige landschap, het paradepaardje van The Invisible House.

Check-in

Dit onzichtbare huis in het Joshua Tree National Park van Californië is volledig opgetrokken in glas en geconnecteerd met de omliggende ongerepte natuur. Aan de buitenzijde is The Invisible House een spiegelpaleis dat de schoonheid van de woestijn dupliceert.

Advertentie
Advertentie

Get a room

Het ruwe karakter van dit industriële pand wordt verzacht door de elegante meubels met verfijnd design. Deze architecturale loft telt drie slaap- en vier badkamers, ideaal om zes gasten te verwelkomen. De ruimtes lopen in elkaar over, maar bieden voldoende privacy dankzij de matglazen panelen. In het binnenzwembad kun je heerlijk relaxen terwijl je geniet van dit schilderachtige landschap, het paradepaardje van The Invisible House.

Perfectie

The Invisible House heeft een Plum Guide Award in de wacht gesleept. Deze prijs gaat naar accommodaties met een verbluffend ontwerp op een unieke locatie. De Plum Test omvat 150 criteria waaraan je moet voldoen om de titel van ‘het perfecte verblijf’ te mogen krijgen. Om maar te zeggen: echt makkelijk om een plekje te veroveren in deze lijst is het niet.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer