Vivood Landscape Hotel, Alicante, Spanje

Het interieur, met witte muren, keramische tegels en houten accenten, is uitgesproken minimalistisch om de aandacht niet af te leiden van het panorama.

Check-in

De 25 aparte suites van Vivood Landscape Hotel smelten zowat samen met het landschap, de beboste Guadalest-vallei in de Spaanse provincie Alicante. Je bereikt de ecosuites langs kronkelende bergpaden en olijfgaarden. De vierkante modulaire suites zijn gebouwd op palen om zo min mogelijk impact te hebben op de natuurlijke omgeving.

Advertentie

Get a room

Het interieur, met witte muren, keramische tegels en houten accenten, is uitgesproken minimalistisch om de aandacht niet af te leiden van het panorama. Sommige suites hebben een privéjacuzzi, andere een eigen infinitypool, alle hebben ze een prachtig uitzicht op de vallei.

Advertentie
©Vivood

In nature

Verwacht bij Vivood Landscape Hotel geen rit met de quad door de onderliggende vallei. Wellness, mindfulness, rust en kalmte staan centraal in het adultsonlyhotel. Bij elke suite hoort 1.500 vierkante meter privégrond, waar je volledig kunt deconnecteren en weer voeling krijgen met de natuur. De spa van het hotel volgt de tradities van de ayurveda, de traditionele geneeswijze uit India.

Check-out

Een suite voor twee personen vanaf 200 euro per nacht, zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer