Aurea, Tola, Rivas, Nicaragua

Verscholen tussen de goudgele stranden, de azuurblauwe meren en de vuurrode bergen ligt Aurea, een prachtig resort omgeven door een jungle waarin watervallen en vulkanen elkaar aflossen.

Check-in

Verscholen tussen de goudgele stranden, de azuurblauwe meren en de vuurrode bergen ligt Aurea, een prachtig resort omgeven door een jungle waarin watervallen en vulkanen elkaar aflossen. Duurzaamheid is de leidraad: geen spatje verf, geen plastic, alleen bioafbreekbare materialen, lokale en organische producten op tafel, gebruik van regenwater, samenwerking met de lokale gemeenschap…

Advertentie

Get a room

Bij Aurea kun je kiezen uit verschillende kamerformules: van een sfeervolle studio over een familiekamer tot een pent­house. Alle logies zijn verweven met het weelderige bos: de natuur zorgt voor koeling en schaduw.

Advertentie

Community

Ontdek de eindeloze charmes van Nicaragua door naar de pittoreske dorpjes te wandelen waar je je onderdompelt in de tradities van de lokale gemeenschap. Trek naar het stadje Popoyo aan de Stille Oceaan, een hotspot voor surfers en vissers die er op wilde tonijn jagen.

Duurzaamheid is de leidraad: bioafbreekbare, lokale en organische producten.

Check-out

Van 90 tot 180 euro per nacht voor twee personen in het hotel, vanaf 360 euro in een villa.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer