DumaTau & Little DumaTau, Linyanti, Botswana

De kampen DumaTau en Little DumaTau liggen aan de rand van een lagune in het Linyanti-natuurreservaat.

Check-in

De kampen DumaTau en Little DumaTau liggen aan de rand van een lagune in het Linyanti-natuurreservaat. Dat omvat 80.000 hectare, in het noorden van Botswana. De kampen maken sinds kort deel uit van ecotoerisme-operator Wilderness Safaris.

Advertentie

Get a room

DumaTau, wat ‘het gebrul van de leeuw’ in het Tswana betekent, is helemaal gerenoveerd en beschikt over twee lodges en acht nieuwe tenten met ruwhouten terrassen met infinityzwembaden. Allemaal bieden ze een panoramisch uitzicht. Little DumaTau heeft vier ruime suites. De kampen liggen op de trekroutes van grote zoogdieren en andere diersoorten, van grote katten tot zeldzame vogels. Veel dieren zijn te bewonderen vanaf de ontspanningsruimtes en het zwembad. Momenten van pure magie verzekerd.

Advertentie

Ethische safari’s

Als pionier op het gebied van duurzame, ethisch verantwoorde safari’s sinds 1983, telt Wilderness Safaris niet minder dan 45 lodges en kampen. Ze beschermen de plaatselijke wilde dieren via natuurbehoudcentra, en steunen eveneens de lokale bevolking. Bovendien werkt DumaTau voor honderd procent op zonne-energie, met elektriciteit en warm water geleverd door zonnepanelen. Het afvalwater wordt behandeld in een bovengrondse zuiveringsinstallatie en een omgekeerd osmosefiltratiesysteem zorgt voor drinkwater.

Check-out

Vanaf 1.490 euro per week, per persoon, alles inbegrepen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer