Hotel Marcel New Haven, Connecticut, Verenigde Staten

Het revolutionaire hotel voldoet aan een hele reeks certificeringen, zoals Net Zero en Passive House, en is daarmee het eerste energieneutrale hotel in de Verenigde Staten.

Check-in

De modernistische architect Marcel Breuer liet zijn artistieke geest de vrije loop en werkte een futuristisch design uit voor dit Armstrong Rubber Company-gebouw, beter bekend als het Pirelli-gebouw. Achter de betonnen muren van dit brutalistische landmark vind je nu een heerlijk boetiekhotel waar je hartelijk ontvangen wordt.

Advertentie

Get a room

Hotel Marcel New Haven beschikt over 165 gastenkamers en suites met een majestueus panorama over Long Island Sound en New Haven, de thuishaven van Yale University. Voorts beschikt dit hotel over conferentiezalen waar creativiteit en productiviteit gedijen.

Advertentie
©John Muggenborg

Climate first

In Hotel Marcel New Haven is ecologie geen trendwoord. Bruce Redman Becker renoveerde het gebouw met de planeet in gedachten. Het revolutionaire hotel voldoet aan een hele reeks certificeringen, zoals Net Zero en Passive House, en is daarmee het eerste energieneutrale hotel in de Verenigde Staten. Ook op culinair vlak is dit een topper: de koks zijn dagelijks in de weer met het samenstellen van culinaire hoogstandjes met de pure producten van lokale leveranciers.

Check-out

Van 239 euro tot 287 euro voor twee tot vier personen per nacht.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer