Pikaia Lodge, Santa Cruz Island, Ecuador

Dit land-based concept ligt op de Galapagoseilanden, waar pinguïns van de ruwe rotsen springen en over de witte zandstranden paraderen.

Check-in

In de luxueuze Pikaia Lodges, gelegen op Santa Cruz Island, begint het ecoavontuur voor globetrotters. Dit land-based concept ligt op de Galapagoseilanden, waar pinguïns van de ruwe rotsen springen en over de witte zandstranden paraderen. Dankzij het zeereservaat is de onderwaterwereld van deze archipel beschermd.

Advertentie

Get a room

De vier verschillende soorten kamers en suites zijn eigentijds ingericht, met panoramische ramen vanaf de bamboehouten vloer tot het plafond. Ze beschikken over een schaduwrijk balkon of terras met uitzicht op Santa Fe Island. De royale badkamer is betegeld met Peruaanse travertijn, wat ze een bijna koninklijk karakter geeft. In deze groene lodges primeren duurzaamheid en zorg voor het klimaat.

Advertentie

Turtle life

Dit uitgestrekte landgoed is het privéreservaat van de Galapagos-reuzenschildpadden. Ze leven op de zonovergoten vlaktes en tussen de weelderige natuur van het nevelwoud, waar ze bloemen, bessen en tropische vruchten verorberen.

Dit uitgestrekte landgoed is het privéreservaat van de Galapagos-reuzenschildpadden.

Check-out

Vanaf 4.015 euro voor drie nachten per persoon voor een Exploration Package, all-in.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer