Six Senses Shaharut, Negev-woestijn, Shaharut, Israël

Ga op ontdekkingstocht langs de archeologische bezienswaardigheden, laat je offroad dooreenschudden tijdens een jeepsafari en laat je verwennen in de spa met producten uit de Dode Zee.

Check-in

Aan de rand van de Negev-woestijn, een Bijbelse erfenis, ligt Six Senses Saharut. Dit is een oord van rust en stilte, waar je uitkijkt op oranje zandduinen en waar je ‘s nachts de oneindige sterrenhemel bewondert. Six Senses Saharut wil de natuurlijke charme van deze omgeving koesteren: duurzame ontwikkeling, lokale productie en de ondersteuning van de ecosystemen staan hier centraal.

Advertentie

Get a room

Six Senses Shaharut telt zestig suites, villa’s en een landgoed. De woestijn­sfeer is overal, de zandkleurige tinten creëren harmonie tussen het resort en de omliggende rotsen, zandduinen en bergen. De buiten­gevel is opgetrokken met stenen uit de regio en lokale ambachtslui bekommerden zich om het interieur en de decoratie.

Advertentie
©Assaf Pinchuk

Wildcard

Dit woestijnlandschap is een paradijs voor wie houdt van actieve vakanties. Ga op ontdekkingstocht langs de archeologische bezienswaardigheden, ga mee op kamelentocht, laat je offroad dooreenschudden tijdens een jeepsafari en laat je verwennen in de spa met producten uit de Dode Zee.

Dit woestijnlandschap is een paradijs voor wie houdt van een actieve vakantie.

Check-out

Vanaf 1.000 respectievelijk 2.500 euro per nacht voor een suite of villa. Het privélandgoed kost 9.900 euro.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer