Es Racó D’artà, Mallorca, Spanje

Es Racó D’artà zegt geen hotel te zijn, maar een ‘bestemming voor transformatie’ en een plek om de echte, Mallorcaanse lifestyle te ontdekken.

Check-in

In een stille vallei van het Llevant-natuurpark, in het zuidoosten van Mallorca, ligt Es Racó D’artà, een nieuw adres dat volledig op wellness focust. Es Racó D’artà zegt geen hotel te zijn, maar een ‘bestemming voor transformatie’ en een plek om de echte, Mallorcaanse lifestyle te ontdekken.

Advertentie
©Es Racó d’Artà
Advertentie

Get a room

De finca heeft 34 kamers; sommige zijn suites met een eigen patio en meten 45 vierkante meter. Er zijn ook casita’s van 115 vierkante meter, soms met eigen zwembad. En er zijn twee villa’s met twee en drie slaapkamers. Het interieur is ingetogen mediterraan; beige en houtkleuren geven voorrang aan het intens groene landschap.

©Es Racó d’Artà

Mindfullness

Een dag in de finca wordt zo omschreven: ontdekken, verkennen, ontspannen en ‘presencing’. De consultaties bestaan uit voedingsadvies, transformatiebegeleiding, lifestyle­consulten, stressbestrijding en mindfulness. Geen pakketten, maar zeven verschillende paden, allemaal met een holistische invalshoek.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer