Hotel Post Bezau, Bregenz, Oostenrijk

Dit klassieke familiehotel – dat opende in 1850 – is vandaag een holistisch kuurhotel en eigendom van cosmeticaqueen Susanne Kaufmann.

Check-in

Dit klassieke familiehotel – dat opende in 1850 – is vandaag een holistisch kuurhotel en eigendom van cosmeticaqueen Susanne Kaufmann. Zij is de vijfde generatie en vooral bekend om haar internationaal succesvolle lijn van beautyproducten. Hotel Post Bezau is dan ook een bestemmingshotel voor wellnessfanaten.

Advertentie
©Aimee Shirley
Advertentie

Get a room

Er zijn 58 kamers en suites, clean en strak met materialen zoals wol, leder, hout en lokale natuursteen, veelal met een balkon en met uitzicht op de bergen. De kamers en suites zijn niet langer oubollig en donker, zoals in het voormalige Post Hotel, wel licht en modern. Materialen en houtsnijwerk komen van lokale ambachtslui.

©Angela Lamprecht

Holistisch

De Kaufmann Spa ligt in het hart van het hotel en heeft cleane, witte looks. De visie op beauty is holistisch en vertrekt van een detoxkuur, in combinatie met de gezonde berglucht, ‘beautyfood’ en een aangepaste life­style. Kaufmann focust op TCM (Traditional Chinese Medicine) in haar behandelingen, in combinatie met haar natuurproducten tegen huidveroudering.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer