The Well, Hacienda AltaGracia, Costa Rica

Er zijn vijftig casita’s met een of twee slaapkamers, de meeste met een verwarmde privéplungepool en terrassen met een zwevend dagbed vanwaar je kilometers ver kunt kijken over het woud.

Check-in

Hacienda AltaGracia opende in november 2021 en grenst aan een van ‘s werelds zogenaamde ‘blauwe zones’, plekken op deze planeet waar de lokale bevolking langer leeft dan elders. Het behoort volgens Condé Nast Traveler al tot ‘One of the top 50 resorts in the world’.

Advertentie
©Hacienda AltaGracia, Auberge Resorts Collection
Advertentie

Get a room

Er zijn vijftig casita’s met een of twee slaapkamers, de meeste met een verwarmde privéplungepool en terrassen met een zwevend dagbed vanwaar je kilometers ver kunt kijken over het woud, tot de suikerrietvelden in de verte. De sfeer doet safari-achtig aan, met warme tinten en een mix van leder en linnen.

©Hacienda AltaGracia, Auberge Resorts Collection

Healing in de natuur

De spa, Casa de Agua, bevindt zich in een volledig glazen, serregeïnspireerde oase. Er is een groot zwembad met daarnaast verwarmde marmeren platen, die dienstdoen als stenen bedden. Boven het zwembad hangen enorme bloembakken met mossen en bougainvilles. De talrijke healings, massages, modderbaden, mindfulnesssessies vinden ook plaats in de weelderige natuur rondom.

Advertentie
Advertentie

Check-out

Vanaf 1.400 euro per nacht voor twee personen, exclusief behandelingen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer