Forestis, Dolomieten, Italië

Alle 62 suites kijken uit over het zuiden en bieden een panoramisch uitzicht op de pieken van de Dolomieten.

Check-in

Forestis is een vijfsterrenberghotel (ski-in, ski-out) met spa in de Noord-­Italiaanse Dolomieten. Een plek voor zowel actieve als passieve vakanties. Het design van Forestis vertelt ook een duurzaam verhaal: alle materialen komen uit de omgeving, van de houten structuur van het hotel en de handgemaakte meubels en gezellige kussens tot zelfs de tapijten, die uit een weverij in Trentino ­komen.

Advertentie

Get a room

Alle 62 suites kijken uit over het zuiden en bieden een panoramisch uitzicht op de pieken van de Dolomieten. De zestien suites in het historische gebouw zijn vijftig vierkante meter groot en de 44 torensuites meten 55 vierkante meter met een gezellige, traditionele Zuid-Tiroolse tegelkachel. De penthousesuite van tweehonderd vierkante meter heeft een zwembad en een sauna.

Mountain life

Dichte wouden, wijde vista’s, stilte en natuur op 1.800 meter hoogte. Ofwel geniet je vanaf het privéterras van de ­kamer of je duikt zelf de natuur in. Je kunt skiën in het Plose-skigebied met 45 kilometer pistes of, voor niet-skiërs, (winter)wandelen, fietsen of zelfs paragliden en heteluchtballonvaarten maken.

Check-out

Vanaf 440 euro voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer