Milla Montis, Mühlbach, Zuid-Tirol, Italië

Het hotel springt vooral in het oog met haar moderne architectuur, omringd door het idyllische landschap van Meransen en de ongerepte toppen van de Dolomieten.

Check-in

Weiden en velden omringen dit kleine Alpendorp Meransen, net boven het Pustertal, dat bekendstaat om zijn prachtige, ‘high altitude’ wandelroutes. Het hotel opende in 2020 en springt vooral in het oog met haar moderne architectuur, omringd door het idyllische landschap van Meransen en de ongerepte toppen van de Dolomieten.

Advertentie

Get a room

Het hotel heeft 25 kamers met eigen terras of patio. De ‘Spa Suite Plus’ heeft ook een privésauna. Het interieur is eerder eenvoudig en functioneel met een tijdloze alpinestijl. Essenhout met de ­typische, groene loden stof.

©Daniel Zangerl

Hoogtestage

Hiken, biken, yoga op grote hoogte tijdens de zomer en in de winter natuurlijk skiën, wandelen met sneeuwschoenen en skitouring. Gasten komen hier vooral om te relaxen in het gemoedelijke hotel dat gerund wordt door de Oberhofer-familie. De heer ­Oberhofer staat zelf in de keuken en serveert zoveel mogelijk regionale producten.

Check-out

Vanaf 300 euro per nacht voor twee personen in halfpension.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer