Ace Brooklyn, New York, Verenigde Staten

De ‘lobby culture’-mix van Ace Hotel is een beproefde formule. Met gratis wifi en veel stopcontacten krioelt het hier van de digital nomads.

Check-in

Een nieuwkomer in Brooklyn in New York. Ace Hotel staat erom bekend dat het hotels opent in opkomende wijken. Het koos daarom niet voor het hippe Williamsburg, maar installeerde zich zuidelijker, in de buurt rond Boerum Hill. Brute betonnen muren en industriële ramen in het gebouw maken het allemaal very urban.

Advertentie

Get a room

Zelf omschrijft Ace Hotel de kamers als ‘city-born cabins for creative refuge’. Je vindt er een Smeg-koelkast, een Tivoli-radio, een platenspeler en minibar gevuld met lokaal lekkers. Ook opvallend: in dit Ace Hotel zijn huisdieren welkom. ‘BYD’, ‘bring your dog’.

Advertentie
©Ace

Lobby nights

De lobby leeft. Gespot op de drukke agenda: een avant-gardistisch magazinefestival, ‘pop-up tattoo parlors’, donutworkshops en ‘lobby nights’ met ­jazzmuziek. De ‘lobby culture’-mix van Ace Hotel is een beproefde formule. Met gratis wifi en veel stopcontacten krioelt het hier van de digital nomads of freelancers-nippend-van-hun-latte. De bar serveert lokale pintjes en ciders of cocktails met verrassende smaken. Op het all-daymenu van restaurant As You Are staat avocadotoast (what else?), maar je eet er ook gestoomde spinazie en knapperige spruitjes.

Check-out

Vanaf 225 euro per nacht voor een tweepersoonskamer zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer