Aman New York, New York City, Verenigde Staten

Het gebouw in hartje Manhattan vierde vorig jaar zijn honderdste verjaardag en krijgt nu dankzij het hotel een tweede leven.

Check-in

Dit is dé langverwachte hotel­opening in de Big Apple. Aman New York werd ontworpen door de Belgische architect Jean-Michel Gathy van Denniston Architects en zit in de iconische Crown Building. Het gebouw in hartje Manhattan vierde vorig jaar zijn honderdste verjaardag en krijgt nu dankzij het hotel een tweede leven.

Advertentie

Get a room

Aman New York City opent op 2 augustus, zal 83 gastenkamers en suites tellen – elk met een open haard – en 22 exclusieve residenties – de eerste stedelijke Aman Residences wereldwijd.

Advertentie
©Aman

Wine, dine & me-time

Niet-gasten zullen ook kunnen proeven van deze nieuwe ­urban hotspot. Zoals in het Japanse signatuurrestaurant Nama, The Wine Library en het Italiaanse restaurant Arva of zelfs in de elegante jazzclub. De Aman Spa telt drie verdiepingen met binnenzwembad en een hightech gym; dat wordt hét nieuwe wellnesscentrum van het merk op het westelijk halfrond, voor hotelgasten, ­eigenaars van residenties en leden van de Aman Club.

Check-out

Opening op 2 augustus. Vanaf 1.500 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer