Beaverbrook TownHouse, Londen, Verenigd Koninkrijk

Beaverbrook TownHouse is een verblijftip voor de fans van granny style, de interieurstijl met een knipoog naar grootmoeders rushes, velours zetels en tafelrokken.

Check-in

Met een locatie op Sloane Street in Chelsea zit je hier op tien minuten wandelen van Harrods of Hyde Park in Londen. In de Cadogan Place Gardens om de hoek liggen statige tenniscourts verborgen tussen het stadsgroen, uitsluitend toegankelijk voor leden. Leuk extraatje: als je hier verblijft, kun je een sessie boeken, een vrij unieke tenniservaring.

Advertentie

Get a room

Elke kamer is vernoemd naar een ander Londens theater. Beaverbrook TownHouse is een verblijftip voor de fans van granny style, de interieurstijl met een knipoog naar grootmoeders rushes, velours zetels en tafelrokken. Het zijn hedendaagse artiesten zoals Penny Worrall of Rosi de Ruig die de lampenkappen & co. tekenden. Inte­rieurliefhebbers nemen beter ook een kijkje in Sir Frank’s Bar, de hotelbar met roze zetels en glimmend art-deco-interieur.

Advertentie
©Beaverbrook Town House

Japanse mix

Een Londens stadshotel is maar half compleet zonder restaurant. Beaver­brook TownHouse heeft The Fuji Grill, een sushibar en grillrestaurant. Een indrukwekkende collectie negentiende-eeuwse prints van Mount Fuji versiert de muren en op de borden tovert chef Alex Del (ex-Nobu) niet alleen sushi, sashimi en nigiri, maar ook gerookt wagyuvlees.

Check-out

Vanaf 545 euro per nacht voor twee personen, zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer