Capella, Bangkok, Thailand

Sommige kamers hebben een groot balkon met een privézwembad en knusse hoekjes. De villa’s hebben een plungepool en privétuin met lounge. En elke kamer heeft een ‘Capella culturist’.

Check-in

Capella gaat voor ‘less is more’ met het recent geopende hotel in Bangkok, vlak aan de rivier Chao Phraya. De villa’s die direct aan het water liggen, hebben privéplunge­pools, terwijl de publieke zones eerder ingetogen zijn, zonder blingbling. Chic volk komt hier theedrinken en er wordt ook in alle discretie ­gepowerluncht.

Advertentie

Get a room

Alle 101 kamers hebben mooie, spa-achtige badkamers met gigantische badkuipen en uitzicht op de rivier. ­Sommige kamers hebben een groot balkon met een privézwembad en knusse zithoekjes. Behalve een plungepool hebben de villa’s ook een privétuin met lounge.

Advertentie
©Capella Bangkok

Urban specialist

Dit is een van de mooiste en oudste buurten van Bangkok die je moet ontdekken, al dan niet samen met een ‘urban specialist’, zeg maar gids. Elke kamer heeft een ‘Capella culturist’ die alles voor je regelt: de gids, een tafel in het restaurant of een sessie in de mooie spa.

Check-out

Vanaf 550 euro per nacht voor twee ­personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer