Eden, Nairobi, Kenia

Anna Trzebinski’s creëerde een internationale hub om mensen en ideeën te verbinden bij een drankje, lunch of tijdens een nachtje in de hoofdstad.

Check-in

Het Eden Project in Nairobi is Anna Trzebinski’s nieuwe meesterwerk. Ze creëerde een internationale hub om mensen en ideeën te verbinden bij een drankje, lunch of tijdens een nachtje in de hoofdstad. Eden ligt in hartje Langata, een groene en kalme plek waar je ontsnapt aan het hectische Nairobi.

Advertentie

Get a room

Alle acht kamers zijn anders. Het hoofdgebouw heeft een open dining room met grote veranda en drie en suite slaapkamers. In de voormalige kunststudio van Tonio, de man van Anna, zijn er twee slaapkamers en drie studio’s. De ‘Artist in Residence’-cottage heeft een open woon- en eetruimte en een dubbele kamer met uitzicht op de moestuin. Er is ook een cottage met keuken voor langetermijnverhuur.

Advertentie
©Jerry Riley

Global citizenship

The Deck is het hoofdrestaurant slash de bar van het hotel: hij biedt uitzicht op een prachtig meer en het aangrenzende bos van het Giraffe Sanctuary. Eden is ook een plek voor Kenianen, een toevluchtsoord om te ontstressen en te connecteren met gelijkgestemde gasten die van overal ter wereld komen.

Check-out

Vanaf 600 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer