Yalo, Gent, België

Het is geen hotel, geen bar en ook geen restaurant, Yalo is een echte hybride cocktail.

Check-in

In een voormalig Gents winkelcomplex aan het François Laurentplein opende vorig jaar Yalo, een kosmopolitisch hotel waar je je instant in New York of Londen waant. Hangende planten, neonletters, perzikkleurige zetels, gouden lampen en een glazen dak: Yalo is cooler dan cool. Eigenaar Joris Van Duffel is ook CEO van projectontwikkelaar UrbanLink én verbouwt zijn eigen wijnen op het domein Nobel in Lochristi.

Advertentie

Get a room

Dezelfde warme stijl, tikkeltje retro, een hedendaagse knipoog naar mid-century, vind je in de kamers. Die beschikken over een platenspeler of usb-radio, minibar, Grown Alchemist-badproducten en televisie met chromecastfunctie. De Penthouse Room heeft een prachtig uitzicht over de daken van de Arteveldestad. Het coole design van Yalo is het werk van het creative agency King George uit Sint-Niklaas.

Advertentie
©Alexandre Van battel

Buurthotel

In grote steden is het ‘buurthotel’ al veel langer een trend: een hotel dat niet alleen gasten verwelkomt, maar ook locals. Yalo heeft die urban trend met zijn lobby/restaurant als geen ander naar Gent gebracht. In de indrukwekkende lobby is de sfeer zo aanstekelijk dat het hier tot ’s avonds laat druk blijft. Het is geen hotel, geen bar en ook geen restaurant, Yalo is een echte hybride cocktail.

Check-out

Vanaf 125,10 euro voor een tweepersoonskamer zonder ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer