Hotel June, Malibu, Verenigde Staten

De bungalows met uitzicht op de zonovergoten heuvels en stranden zijn ondergebracht in het oorspronkelijke motel dat in 1949 werd geopend en bekende gasten had zoals Bob Dylan.

Check-in

Hotel June ligt vlak aan de mooie Pacific Coast Highway en is een moderne hommage aan een oude Hollywoodfilm en aan de spirit van het vroegere Malibu. De bungalows met uitzicht op de zonovergoten heuvels en stranden zijn ondergebracht in het oorspronkelijke motel dat in 1949 werd geopend en bekende gasten had zoals Bob Dylan, die hier in 1975 zelfs ‘Blood on the Tracks’ schreef.

Advertentie

Get a room

Er zijn dertien bungalowkamers: veel wit, eenvoudig mooi, een gepolijste betonnen vloer en vintage, mid-centuryspullen. Mooi zijn de persoonlijke kunst en ingelijste foto’s van de oorspronkelijke eigenaar Wayne Wilcox. Nummer 13 is de Bob Dylan-kamer.

Advertentie
Veel wit en mid-centuryvintage in de dertien bungalowkamers. Het zwembad ligt gelukkig dicht bij de cocktailbar, ideaal voor dat Malibu-gevoel.
©Courtesy of Design Hotels

Cocktail at the pool

Het verwarmde zwembad heeft een pooldeck met mooie tegeltjes, omringd door ligbedden en gemakkelijke stoelen. Ideaal ook: het zwembad ligt dicht bij de cocktailbar.

In kamer 13 van het oorspronkelijkemotel schreef Bob Dylan in 1975 ‘Blood on the Tracks’.

Check-out

Vanaf 350 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer