Is Molas Resort Villas, Cagliari, Sardinië, Italië

De woningen, in warme terracottakleuren, zijn een eerbetoon aan de Sardijnse aarde, zee en wind.

Check-in

‘Sculture da abitare’ of ‘bewoonbare sculpturen’. Zo noemt de Italiaanse sterarchitect Massimiliano Fuksas de villa’s die hij ontwierp voor het Is Molas-golfresort. De woningen, in warme terracottakleuren, zijn een eerbetoon aan de Sardijnse aarde, zee en wind. Ze bevinden zich op een landgoed van zeshonderd hectare, waar je ook een viersterrenhotel, een finediningrestaurant en een 27 holesgolfbaan vindt.

Advertentie

Get a room

Je kunt kiezen uit vier verschillende villa’s: Villa Palas, Villa Luxi, Villa Nea en Villa Arenada, elk met een unieke afwerking. Het interieur – dat modern oogt, in contrast met de zachte, organische vormen van de villa’s – is ingericht door Fuksas’ echtgenote Doriana, die mee aan het hoofd staat van Studio Fuksas.

Advertentie
©Pierluigi Dessì / Confinivisi

Poolparty

Uiteraard heeft elke villa een privézwembad. Maar wie een duik wil nemen met een prachtig uitzicht op de golfbaan kan terecht in La 19a. De beachclub van het resort ligt naast een van de spectaculairste golfbanen van Europa, ontworpen door golflegende en golfbaanarchitect Gary Player. Let wel op voor losgeslagen witte ballen in je mojito!

Check-out

Vanaf 985 euro per nacht voor een villa.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer