Miramonti, Merano, Italië

Het ‘berghotel in de stad’ bereik je via een slingerende weg en het biedt een prachtig uitzicht op Merano, het stadje in de vallei.

Check-in

Als je in de lounge van het hotel Miramonti in de Dolomieten het gevoel krijgt dat James Bond elk moment kan binnenwandelen, ligt dat niet aan jou. Op enkele kilometers van het berghotel acteerde Roger Moore in ‘The spy who loved me’. Het ‘berghotel in de stad’ bereik je via een slingerende weg en het biedt een prachtig uitzicht op Merano, het stadje in de vallei.

Advertentie

Get a room

Het lichte interieur met Scandinavische invloeden kan zowel skiërs bekoren in de winter, als fietsers en wandelaars ‘s zomers. Ook al is het hotel modern, toch refereert het design aan de traditionele houten chalets van Zuid-Tirol. Eigenaars Carmen en Klaus Alber, die elkaar ­ontmoetten in de hotelschool, vonden het perfecte evenwicht tussen oud en nieuw.

Advertentie
©Tiberio Sorvillo

Pool with a view

De infinitypool, die tussen de rotsen lijkt te zweven, is het pronkstuk van het hotel. Er is een groot wellnesscomplex, inclusief een Finse sauna die apart tegen de rotswand is geplaatst.

Check-out

Vanaf 400 euro per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer