Quinta de Ventozelo, Douro, Portugal

Net om de hoek van de drukke Douro-regio ligt deze oude quinta met wijngoed, goed verborgen en met 360 gradenuitzicht op velden, bossen en wijngaarden.

Check-in

Net om de hoek van de drukke Douro-regio ligt deze oude quinta met wijngoed, goed verborgen en met 360 gradenuitzicht op velden, bossen en wijngaarden. Het landgoed heeft vierhonderd hectare wijngaarden, olijfbomen, moestuinen en fruitbomen, en is omarmd door een uitgestrekt mediterraan bos – uniek in de Douro waar bijna elk plekje nu wijngaard is.

Advertentie

Get a room

De quinta heeft 29 kamers, verdeeld over verschillende gebouwen. Enkele in de gerenoveerde quinta, andere kamers liggen in voormalige villa’s, eentje zelfs vlak aan de rivier. De mooiste kamer is een modern paviljoentje met kamerhoge ramen die uitkijken over de natuur.

Advertentie

Down by the river

De infinitypool lijkt wel over te lopen in de wijde Douro, die wat verder ligt. Een wandeling, fietstocht of jeepsafari brengt je naar de rivier, waar je ook kunt zwemmen. Je kunt er picknicken of op een bootje stappen dat je naar het nabijgelegen stadje Pinhão brengt.

Check-out

Vanaf 145 euro per nacht voor twee personen, ontbijt inbegrepen.

Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer