The Sunseeker, Byron Bay, Australië

De nieuwe The Sunseeker is een kunstzinnige, laagdrempelige ontmoetingsplek geworden waar zowel gezinnen als vriendengroepen welkom zijn.

Check-in

In Australië weten ze maar al te goed hoe dat typische, ‘surf shack’-gevoel te vertalen naar relaxed hotels waar iedereen komt. In de eighties was het een triest motel, maar de nieuwe The Sunseeker is een kunstzinnige, laagdrempelige ontmoetingsplek geworden waar zowel gezinnen als vriendengroepen welkom zijn.

Advertentie

Get a room

De twaalf kamers zijn in motelstijl. Behalve standaardkamers zijn er ook familiesuites met een patio of balkon, met uitzicht op het zwembad en de tuin. Het interieur is op maat gemaakt, met vintage spullen en eigenzinnige designdetails. Fijn is ook dat de minibars gevuld zijn met lokale lekkernijen, gebottelde cocktails en kindvriendelijke snacks zonder suiker. Voor families zijn er ook de zes vrijstaande, met hout beklede bungalows, uitgerust met een queensize bed en een stapelbed, een volledig uitgeruste keuken, een buitenbad en barbecue.

Advertentie
©James Tolic

Easy peasy

Het originele, niervormige zwembad en de bar, stijl tiki cabana, zijn pure kitsch en fun met veel zebraprints en riet en een tropische jarentachtigvibe. De nadruk ligt op een easy familiesfeer en niet op eindeloze poolparty’s met luide muziek. In het assortiment van de tikibar zitten biologische wijnen en artisanale biertjes.

Check-out

Vanaf 200 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer