Lion Sands River Lodge, Krugerpark, Zuid-Afrika

Het ideale hotel voor de zoektocht naar de big five.

CHECK-IN Naar Zuid-Afrika reizen en níét de big five zien, wij willen het niet meemaken. Gelukkig is het ook een probleem dat je kunt vermijden. Na enkele nachten in Lion Sands hoeven ze je niet meer te wekken voor nog een leeuw of luipaard. Het reservaat ligt namelijk op de grens van het Kruger National Park en het kleinere privépark Sabi Sand, daar waar heel wat dieren de doorsteek maken. Lion Sands telt vier lodges, en alleen de River Lodge heeft een locatie pal op de Sabi-rivier.

GET A ROOM Alle kamers hebben een eigen houten buitendek, omzoomd met eeuwenoude bomen. Je slaapt er in een modern ‘Out of Africa’-decor, met koloniaal houtwerk, gevlochten tapijten en wit linnen. Minder comfortabel, maar des te memorabeler zijn de boomhutten waarin je een nachtje kunt sterrenkijken, met een walkietalkie als enige verbinding met de beschaving.

Advertentie
Advertentie
©MORE Family Collection

WILD CARD Twee tochten per jeepsafari zijn inbegrepen in de pakketprijs, net als dagelijkse lezingen over de wildernis. Voorts heeft de lodge enkele vogelkijkhutten, want ook de gevederde parkbewoners verdienen bewondering. Ten slotte wordt het diner telkens op een andere locatie geserveerd, afhankelijk van de dieren in het vizier.

CHECK-OUT Vanaf 265 euro per persoon per nacht.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer