Scarabeo Camp, Agafay-woestijn, Marokko

Een fata morgana van beige tenten in zandkleurige heuvels van de Agafay-woestijn.

Advertentie
©Sophia Van Den Hoek

CHECK-IN Verscholen in een landschap van zandkleurige heuvels ligt Scarabeo Camp. Een fata morgana van beige tenten. Met op de achtergrond de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas. Dit woestijnkamp op een boogscheut van Marrakech is perfect voor wie op zoek is naar dat romantische ‘The English Patient’-gevoel. 

Advertentie

GET A ROOM Het Belgische koppel Florence Mottet en Vincent T’Sas zag negen jaar geleden veel potentieel in de steenwoestijn van Agafay, met eindeloze vergezichten en pikzwarte, stille nachten. Geen internetverbinding, bijna geen 3G. Wel sterrenkijken, paardrijden, lezen, muntthee drinken, de omgeving absorberen en lang lunchen in verborgen oases. Scarabeo heeft mooi gestylede berbertenten met grote bedden, een eigen badkamer met toilet en douche, een gesloten haardvuur dat elke avond wordt aangestoken en hoekjes om te loungen in zachte kussens met uitzicht op de Agafay.

WILD CARD Elke avond worden net voor zonsondergang honderden kandelaars aangestoken. Op avontuur of ontdekking gaan kan ook: met quads of duinbuggy’s, of per kameel of te paard.

CHECK-OUT Vanaf 205 euro per nacht voor twee personen, halfpension.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer