Highland Lodge, Aberfeldy, Groot-Brittannië

Of je nu een spabehandeling, helikoptervlucht of zomerbarbecue wil, de faciliteitenlijst van de Highland Lodge is langer dan die van het gemiddelde hotel.

Advertentie
©Fran Mart

CHECK-IN Statig oprijzend tussen de bossen en meren van de Schotse Hooglanden, heeft dit vakantiehuis de allures van een kasteel. Ook de services zijn navenant: een persoonlijke butler is inbegrepen in de prijs, net als ontbijt, afternoontea, ochtendschoonmaak, turndownservice en de organisatie van allerhande activiteiten. Of je nu een spabehandeling, helikoptervlucht of zomerbarbecue wil, de faciliteitenlijst is langer dan die van het gemiddelde hotel.

Advertentie

GET A ROOM Hier geen tartans of hertengeweien, wel een kleurrijk interieur waarin je je instant thuis voelt. Het pronkstuk is de vijfenhalve meter lange eettafel, vervaardigd uit één stuk brons dat in het noorden van Schotland werd uitgehouwen. Er zijn negen slaapkamers met badkamer, waarvan eentje volledig rolstoelvriendelijk. Andere aardigheden zijn de inhousecinema, outdoorjacuzzi en een Turks stoombad.

Dit vakantiehuis op de Schotse Hooglanden heeft de allures van een kasteel.
©Ruth Maria Murphy

ALL SEASONS Schotland, valt daar niet verschrikkelijk veel regen? Ja, maar gelukkig kun je in Aberfeldy de warmte opzoeken in een knappe art-decocinema of een galerie slash boekenwinkel die tot een van de mooiste ter wereld werd bekroond. Of ga de koffie proeven bij de beste barista van Schotland, waarna je de tastingsessie voortzet in Ed Sheerans favoriete whiskybar.

CHECK-OUT Vanaf 2788 euro per nacht voor het huis.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer