Les Roches Rouges, Saint-Raphaël, Frankrijk

Hotel Les Roches Rouges ligt pal aan het water en is omgeven door een beschermd stuk natuur met geurende pijnbomen en tamarisk.

CHECK-IN ‘Le bleu, en grand’ leest de website van het hotel Les Roches Rouges, niet zo ver van Fréjus. Dit hotel vat de essentie samen van de Franse Rivièra en is een ode aan de Med: onbeperkte joie de vivre in een ontspannen vibe, een beetje een throwback naar de ouderwetse dagen aan de Côte d’Azur.

GET A ROOM Hotel Les Roches Rouges ligt pal aan het water en is omgeven door een beschermd stuk natuur met geurende pijnbomen en tamarisk. Tegenover het hotel ligt het prachtige Ile d’Or.

Advertentie
Advertentie

THERE’S MORE TO IT Hotel Les Roches Rouges is een witte monoliet, gebouwd in een modernistische fiftiesstijl. De 47 kamers hebben een subtiel kleurenpalet dat doorloopt naar buiten: een mix van blauw, wit, lichtoranje en citroengeel. De kamers en suites zijn fraai, vaak met terras en uitzicht op zee, maar de mooiste plekjes liggen buiten, vlak aan de zee. Zoals de handvol houten hutten en uitkijkpunten om de zonsondergang te bewonderen. Er is ook de mediterrane tuin, het natuurlijke zoutwaterzwembad en het zwembassin, uitgehakt in de rotsen. Na een dag vertoeven aan het water is het tijd om je op te maken voor het diner in het sterrenrestaurant La Terrasse. Met uitzicht op de Med, natuurlijk.

CHECK-OUT Vanaf 320 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer