The Caves, Negril, Jamaica

Dit is een van de meest romantische hotels van de Caraïben, niet het minst omdat je er een privédiner kunt boeken in een met kaarsjes verlichte grot.

CHECK-IN Een kleurrijk minidorp boven op een kalkstenen klif met natuurlijke onderwatergrotten: het lijkt wel geplukt uit een vintage Disneyfilm. In werkelijkheid komt The Caves uit de koker van een rastafari-kunstenaarskoppel, dat eigenhandig de twaalf boho-chic strohutten vervaardigde. Hoewel intussen in handen van muzieklegende Chris Blackwell, bleven de ongedwongen beachvibes onveranderd.

GET A ROOM Zoals de kosmische namen als ‘Sun Dancer’ of ‘Moon Shadow’ al verraden, heeft elke cottage een uitgesproken eigen karakter. Van de handbeschilderde kastjes en bamboe hemelbedden tot de speelse theekopjes en bonte batikdoeken: hier staan Marie Kondo-adepten duidelijk buitenspel. Wie graag wat meer privacy wil, boekt het best de ‘Clandestino’, een eclectisch junglehuis met privétuin en parking.

Advertentie

ADULTS ONLY Dit is een van de meest romantische hotels van de Caraïben, niet het minst omdat je er een privédiner kunt boeken in een met kaarsjes verlichte grot. Uren kun je er mijmeren over wat nu het felste glinstert, de sterrenhemel of de weerkaatsende oceaan? Om uiteindelijk te besluiten dat het toch de ogen van je geliefde zijn, terwijl je met een perfect gemixte mojito in de hand de avond tegemoet danst.

CHECK-OUT Vanaf 490 euro per nacht voor twee personen, all-in.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer