&Beyond Vira Vira, Chili

Villa’s en suites op een boogscheut van meren en vulkanen.

Advertentie
©andBeyond.com

CHECK-IN Het Zwitserse eigenaarskoppel van dit boetiekhotel werkte vroeger in de financiële wereld. Tijdens een reis naar het stadje Pucón werden ze beiden verliefd op deze streek, een stukje paradijs vlak bij de Andes in Chili en op een boogscheut van meren en vulkanen.

Advertentie

GET A ROOM &Beyond Vira Vira werd een miljoenenproject met 18 villa’s en suites, gelegen aan de Liucura-rivier waar soms paarden vrijelijk komen drinken.

SO MUCH TO DO &Beyond Vira Vira hanteert het farm-to-tableconcept. Het hotel is een vruchtbaar paradijs met een gigantische groente-, kruiden- en fruittuin die bijna het hele hotel en restaurant voorziet. Achter het hotel ligt een boerderij met schapen waar boter, melk en 15 soorten kazen gemaakt worden en waar de kippen zorgen voor verse eitjes. Het concept is dat van zoveel mogelijk lokaal, gezond en vers. Het menu verandert naargelang de voorraad en het seizoen.

&Beyond Vira Vira is een miljoenenproject met 18 villa’s en suites aan de Liucura-rivier.
Advertentie
Advertentie

To do: hiken in het nationaal park, kajakken op het vulkanisch meer, heliskiën in de winter, driftboaten op de Liucura, vliegvissen, paardrijden. Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter zijn er tal van activiteiten en trips op maat met ervaren gidsen. (DP)

CHECK-OUT Vanaf 650 euro per nacht, per persoon, all-in, ook verscheidene activiteiten en de meeste drankjes.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer