Soho Farmhouse, Groot-Brittannië

Het epicentrum van 40 ‘lakeside cabins’, waarvoor influencers in de rij staan.

Advertentie
©Soho Farmhouse

CHECK-IN Van Londen tot Los Angeles en Hongkong, in metropolen overal ter wereld brachten de Soho House-memberclubs al een eigen cultus op gang. Om het nieuwste toevluchtsoord uit hun portfolio af te vinken wordt het echter afzakken naar de Cotswolds, waar de #cottagecore een heel nieuwe invulling kreeg. Soho Farmhouse werd gebouwd op de restanten van een 18de-eeuwse schuur, vandaag het epicentrum van 40 ‘lakeside cabins’, waarvoor influencers in de rij staan.

Advertentie

GET A ROOM Engelse kneuterigheid meets Twin Peaks, of wat kun je anders zeggen van de kroonluchters, geruite kussentjes, hertengeweien, knisperende haardvuren, vintage platenspelers, porseleinen kannetjes, vergulde stillevens en badkuipen op leeuwenpootjes die de houten optrekjes sieren? Oog voor detail uit zich ook in de kleine attenties, zoals dat paar regenlaarzen in jouw maat op de deurmat. Of het glas verse melk dat ’s morgens met een retro melkkarretje wordt gebracht.

SO MUCH TO DO Natuurlijk is er een binnenzwembad, een zwemmeer en een sauna-eiland op het domein. Maar net zo goed kun je er paardrijden, tennissen, bootjevaren, fitnessen, kleiduifschieten, je haar laten kappen of kooklessen volgen, terwijl je kinderen eieren rapen in de ‘teeny barn’. Oh, en vermeldden we al de inhouse bioscoop en de beauty bar? (EVL)

©Soho Farmhouse
Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 400 euro per nacht voor twee personen (niet-leden).

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer