Craveiral Farmhouse, São Teotónio, Alentejo, Portugal

Het uitstekende restaurant onder supervisie van Michelinchef Alexandre Silva serveert ontbijt, lunch en diner volgens het principe van farm-to-table.

Sterrenchef Alexandre Silva kookt volgens het principe van farm-to-table.

CHECK-IN Op 20 minuten rijden van het Portugese dorpje Odeceixe, tussen platteland en oceaan, staan een 30-tal studio’s, appartementen en farmlofts rond meerdere zwembaden. Je kunt op het domein gratis paardrijden, fietsen of de wellness induiken, waardoor je bijna zou vergeten om ook de ruige Costa Vicentina te ontdekken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
©Martin Kaufmann

GET A ROOM Craveiral is een vakantiedorp, maar voelt nooit zo aan. Zowel binnen als buiten is de stijl hedendaags Portugees, met witte, sobere architectuur, kurken details, meubels van het Portugese designmerk Wewood en slechts hier en daar een kleuraccent. Fijn om te weten: zelfs de kleinste kamers hebben een keuken en koffiemachine.

WILD CARD Het uitstekende restaurant onder supervisie van Michelinchef Alexandre Silva serveert ontbijt, lunch en diner volgens het principe van farm-to-table: 70 procent van de ingrediënten komt uit de eigen tuin of boomgaard, de overige 30 procent zoekt de chef in de regio Odemira. Ook open voor niet-gasten, zijn het restaurant en de biopizzeria van Craveiral de moeite waard om even het binnenland in te rijden.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 144 euro per nacht voor een tweepersoonsstudio met ontbijt.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer