La Butte aux Bois, Lanaken, België

Domaine La Butte aux Bois ligt in een uitgestrekt park en biedt vanuit elk raam een inspirerend uitzicht op de natuur.

CHECK-IN Het is misschien wat kort door de bocht, maar je vindt in België bijna geen luxehotels die ook nog eens een bekroond sterrenrestaurant onder hetzelfde dak hebben. Domaine La Butte aux Bois in Lanaken is niet alleen een historisch landgoed en een gastronomische hotspot, maar ook een ecochic spa-retreat. Dit ‘Relais & Châteaux’-hotel ligt aan de ingang van het Nationaal Park Hoge Kempen. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1924 voor ridder Lagasse de Locht en zijn familie. Restaurant Ralf Berendsen pronkt met twee Michelinsterren, en ‘Nduja by Ralf’ is een nieuw, Italiaans geïnspireerd restaurant dat deze zomer de deuren opent.

GET A ROOM Domaine La Butte aux Bois ligt in een uitgestrekt park en biedt vanuit elk raam een inspirerend uitzicht op de natuur. De 59 kamers zijn verdeeld over drie gebouwen en elke kamer werd ingericht met luxueus meubilair: Le Manoir vormt het hart van La Butte aux Bois. La Villa bevindt zich op honderd meter wandelen van het hoofdgebouw en in La Forêt tref je de allernieuwste kamers aan, nabij de spectaculaire spa & gym.

Advertentie
Advertentie

FIREWORKS De uit Nederland afkomstige Ralf Berendsen is de drijvende kracht achter Restaurant Ralf Berendsen. Hij maakt spetterend culinair vuurwerk.

CHECK-OUT  Kamer vanaf 185 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer