Camp Sarika, Amangiri, Utah, Verenigde Staten

Camp Sarika is de perfecte uitvalsbasis voor lange woestijn- en berghikes langs privéwandelpaden, zelfs langs een ‘via ferrata’ op het domein.

CHECK-IN Camp Sarika, het meer relaxte zusje van het legendarische Amangiri in Utah, opende in de zomer van 2020. De locatie is Canyon Point, op een boogscheut van het beroemde Lake Powell en op de onzichtbare grens tussen de staten Arizona en Utah. Dit is geen gewoon hotel, maar een luxetentenkamp in een ruige wildernis van 600 hectare en op 30 minuten wandelen – of vijf minuten rijden – van Amangiri zelf.

GET A ROOM Er zijn maar tien tentpaviljoenen, elk met een groot terras, ‘plunge pool’ en vergezichten over dat typische, intense berglandschap met scherpe ravijnen en vermiljoenen rotsformaties van de Navajowoestijn.

Advertentie
Advertentie
Camp Sarika is geen gewoon hotel, maar een luxetentenkamp midden in een ruige wildernis van 600 hectare.
©Joe Fletcher Photography
Dit is de perfecte uitvalsbasis voor lange woestijn- en berghikes. En voor de durvers is er zelfs een 122 meter hoge klimroute.

HEART PUMPING Camp Sarika is de perfecte uitvalsbasis voor lange woestijn- en berghikes langs privéwandelpaden, zelfs langs een ‘via ferrata’ op het domein. De Cave Peak Stairway is nieuw dit jaar: een verticale klimroute van 122 meter hoog met 120 treden vanaf Cave Peak en de Via Ferrata Trail. Ook niet te missen: een tocht naar Horseshoe Bend voor zonsopgang. Meer adrenalinemomenten beleef je tijdens canyoning en paardrijden of kajakken, vissen en suppen op Lake Powell of mountainbiken op het Colorado Plateau. De wranglers van Camp Sarika organiseren ook privétochten per vliegtuig, helikopter of luchtballon.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 4000 euro per nacht in volpension voor twee personen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer