CampZero, Champoluc, Italië

CampZero is de trotse eigenaar van een klimmuur, een boulderhal, een outdoor-ijsmuur en een olympisch zwembad.

Advertentie
©pitschfilm.com

CHECK-IN Zelfs onder ervaren skiërs is de kans klein dat de naam Champoluc een belletje doet rinkelen. Toch ligt het Italiaanse bergdorpje op slechts enkele kilometer van het mythische skiresort Zermatt in Zwitserland. Het maakt van het vijfsterrenresort CampZero de ideale uitvalsbasis voor hemelse poedersneeuw, al komen bergbeklimmers, mountainbikers en trekkers er net zo goed aan hun, welja, trekken.

Advertentie

GET A ROOM Het ‘kamp’ is een uitgestrekte laagbouw in natuurlijk hout, deels ingegraven in de natuur. Elke kamer beslaat twee verdiepingen met hoge ramen over beide niveaus. Met een eigen salon en tuintje heb je er heel wat meer ruimte dan in de gemiddelde hotelkamer. Gezinnen kunnen de koffers uitpakken in extra grote vierpersoonssuites.

Skiërs kunnen zich door de hotelhelikopter op desolate bergtoppen laten droppen.

HEART PUMPING Dit is niet het hotel dat zomaar avonturentochten voor je regelt: de meeste kicks ervaar je simpelweg inhouse. Zo is CampZero de trotse eigenaar van een klimmuur, een boulderhal, een outdoor-ijsmuur en een olympisch zwembad. Ook mountainbikes en skimaterieel staan gebruiksklaar op je te wachten. Skiërs kunnen zich dan weer door de hotelhelikopter laten droppen op desolate bergtoppen. Wie wil er nog naar Zermatt?

CHECK-OUT Vanaf 200 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer