Sani Resort Asterias, Thessaloniki, Griekenland

Een wielersportschool, een watersportschool, een avonturenpark... Rafael Nadals tennisschool en de Stichting Chelsea FC verbond haar naam aan de voetbalschool op het hotelterrein.

CHECK-IN Wie Griekenland zegt, denkt meteen aan Athene en de Cycladen, maar het land heeft nog zoveel meer te bieden. Wat dacht je van minder bekende pareltjes zoals het schiereiland Kassandra in het noordoosten? De lokale bevolking noemt het ook wel ‘klein Monaco’. Met 5 hotels, 24 restaurants, 17 bars en 3 spa’s is het Sani Resort Asterias het summum van de superlatieven. De troeven hier zijn het 7 kilometer lange witte strand aan de Egeïsche Zee, het 400 hectare grote natuurreservaat en de milieuvriendelijke aanpak.

Advertentie
Advertentie

GET A ROOM Het resort telt meer dan 900 kamers. Wij kozen voor een van de 57 ruime suites van het exclusievere Sani Asterias, een van de vijf hotels. Je kunt er met z’n vijven (2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 12 jaar) terecht in de enige Suite Deluxe Family Beach Front.

HEART PUMPING Waarom eenvoudig als het ook over the top kan? Hier gaan we: een wielersportschool, een watersportschool, een avonturenpark... Rafael Nadal zette mee zijn schouders onder de tennisschool. De Stichting Chelsea FC verbond haar naam aan de voetbalschool op het hotelterrein. En op de Bear Grylls Survival Academy leer je een schuilhut bouwen, je weg zoeken met een kompas, een vuurtje stoken en een noodsignaal uitsturen.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 761 euro voor een nacht in de Suite Deluxe Family beach front.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer