Zighy Bay, Oman

Behalve uitgebreid dineren kun je er zeilen, vissen, snorkelen, diepzeeduiken, mountainbiken, boogschieten, rotsklimmen of zelfs bootcamptrainingen volgen.

CHECK-IN Arriveren doe je hier met een paraglider vanaf een 500 meter hoge berg, met een speedboot of per 4x4 langs een gevaarlijk pad. Six Senses Zighy Bay ligt op het noordelijke Musandam-schiereiland van Oman, op nog geen twee uur rijden van Dubai, onder een rots en aan een zandstrand en de opaalblauwe zee van de Golf van Oman.

GET A ROOM Dit afgelegen resort werd ontworpen als een traditioneel Omaans dorp met individuele villa’s in een oase-achtige setting, met zandpaden en meer dan 11.000 palmbomen. De 82 villa’s met privézwembad en typische lounges zijn gebouwd met lokale natuursteen, veel hout en andere rustieke materialen. De mooiste liggen vlak aan zee, ideaal voor het perfecte uitzicht op de Arabische sterrenhemel met het geluid van het water op de achtergrond.

Advertentie
Advertentie

HEART PUMPING Veel gasten komen om te relaxen in het perfecte klimaat, vooral tijdens onze winters. Behalve uitgebreid dineren kun je er zeilen, vissen, snorkelen, diepzeeduiken, mountainbiken, boogschieten, rotsklimmen, deelnemen aan canyoning of zelfs een bootcamptraining. Ook is het mogelijk de omgeving van het hotel te verkennen met microlight vliegtuigjes. Lokale gidsen nemen de gasten mee op tochten door de natuur, langs bergpaden naar geheime strandjes. In de Six Senses-spa ligt de focus op detoxen en de batterijen opladen.

CHECK-OUT Vanaf 765 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer