Cabosse, Antwerpen, België

Fun fact: in de Moonwalkersuite hangt de échte borsalino die Michael Jackson droeg in de gelijknamige muziekclip.

CHECK-IN Gastheren Riad en Filip hebben deze ruime en statige herenwoning uit 1864 omgevormd tot een luxeguesthouse voor fijnproevers en levensgenieters. Om de kamers en ruimtes stijlvol in te richten hebben ze de halve wereld afgereisd, op zoek naar de juiste decoratiestukken. Guesthouse Cabosse straalt een koloniale sfeer uit met een Aziatische twist. Je vindt er vier royale suites, een wijnbar, een plek om van afternoontea te genieten én een spa. In en rond de natuurlijk aangelegde zwemvijver ben je even weg van de wereld.

GET A ROOM Elke suite heeft een ander, bijzonder thema met bijbehorende inrichting en afwerking. De suites – Queens, Askoy, Thompson en Moonwalker – zijn voorzien van een comfortabele zitruimte, een bureau, een tweepersoonsbed met Vispring-matras en een apart Japans toilet. In de badkamer vind je zowel een marmeren ligbad als een ruime douche. In de maxibar prijkt een uitgebreid gamma wijnen, Belgische bieren, frisdranken en snacks.

Advertentie
Advertentie

LET’S DIVE Fun fact: in de Moonwalkersuite hangt de échte borsalino die Michael Jackson droeg in de gelijknamige muziekclip. In de Askoysuite tref je twee originele stukken aan van de Askoy II, de boot waarmee Jacques Brel naar de Markiezen voer.

CHECK-OUT Vanaf 520 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer