Masseria Di Gregorio, Massafra, Puglia, Italië

Masseria di Gregorio kijkt uit op een olijfboomgaard van ongeveer 4000 m².

CHECK-IN Masseria Di Gregorio is een kleine ‘masseria’, een typische boerderij uit Puglia, gebouwd aan het begin van de 20ste eeuw aan de rand van een ravijn. Het werd gerestaureerd door de eigenaars en bevindt zich vlak bij de zee, op ongeveer twee kilometer van San Gregorio. De kamers van het historische gebouw zijn een schakel tussen verleden en heden. Ze hebben een sobere en warme sfeer.

GET A ROOM De vier kamers bieden plaats aan zeven personen. Ze combineren vintage meubilair, hedendaagse designelementen en originele voorwerpen waarvoor de eigenaars een beroep deden op plaatselijke ambachtslui. Ondanks de charme van het gebouw en de decoratieve elementen is het een eenvoudig huis, spartaans in sommige opzichten, en tegelijk zeer aangenaam en rustgevend.

Advertentie
Advertentie

LIVING OUTSIDE Masseria di San Gregorio kijkt uit op een olijfboomgaard van ongeveer 4000 m². De eigenaar beheert eveneens de aangrenzende boerderij. Het kleine zwembad is perfect om af te koelen tijdens de hete zomers, met op de achtergrond het gezang van de cicaden.

CHECK-OUT Vanaf 1350 euro voor het huis op basis van een minimumverblijf van 3 nachten.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer