OKU Ibiza, Ibiza, Spanje

Dit prachtige toevluchtsoord op de Balearen is geïnspireerd op de Japanse wabi-sabi, een filosofie waarbij men schoonheid vindt in het imperfecte.

CHECK-IN Forbes, The Telegraph en AD Magazine zijn het er allemaal over eens dat OKU Ibiza een van de meest langverwachte openingen van het jaar is. Het boetiekhotel, dat uitkijkt over de baai van Cala Gració, opent eind mei de deuren op de locatie van het voormalige Casa Cook. OKU heeft overigens ook een adres op het Griekse eiland Kos.

GET A ROOM Er is zeer veel aandacht besteed aan het creëren van een ontspannende sfeer, en aan het gebruik van natuurlijke materialen – hout is alomtegenwoordig. Dit prachtige toevluchtsoord op de Balearen is geïnspireerd op de Japanse wabi-sabi, een filosofie waarbij men schoonheid vindt in het imperfecte. Het beschikt over 184 boho-chique kamers en suites, een 140 m² grote OKU Signature Suite, een privévilla met vier slaapkamers en zwembad, penthouses met uitzicht op zee, twee hotelzwembaden, waarvan een het grootste op het eiland is, met een dj die de hele dag voor muziek zorgt, en een knappe spa.

Advertentie
Advertentie
Alles in OKU Ibiza is gebaseerd op de Japanse wabi-sabi, een filosofie die uitgaat van de schoonheid van het imperfecte.

CULINARY ESCAPE De restaurants OKU en To Kima staan onder leiding van chef-kok Mark Vaessen, de ster van de wereldwijde keten SushiSamba. De keuken is een opvallende fusie van Japanse smaken en Aziatische grillgerechten: ceviche van zeebaars, ‘leche de tigre’ en koriander, sashimi van Spaanse rode tonijn, wagyusteak met miso en gebakken knoflook.

CHECK-OUT Vanaf 360 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer