The Goodtime Hotel, Miami, Verenigde Staten

Pharrell Williams’ bedoeling is dat iedereen het hier naar zijn zin heeft. Daarvoor levert The Goodtime Hotel extra inspanningen.

CHECK-IN Als je vanaf de eerste tonen van ‘Happy’ nog steeds instant goedgeluimd wordt, zul je het hier gegarandeerd naar je zin hebben. Een snoeproze zwembad en dito terrassen, exotische muurschilderingen en tig van andere Instagramwaardige hoekjes: op enkele passen van South Beach in Miami, de bakermat van de pastelkleurige art deco, is dit de vleesgeworden versie van Pharrell Williams’ oorwurm. Dat is geen toeval, The Goodtime Hotel is Williams’ eerste eigen hotel. De popster werkt daarvoor samen met nachtclubeigenaar David Grutman, met wie hij ook restaurant Swan in Miami’s ‘designdistrict’ uitbaat.

GET A ROOM In de bijna 10.000 m² grote gemeenschappelijke ruimtes – met onder meer het Strawberry Moon-restaurant en The Library – ging Ken Fulk, de flamboyante designer van veel Amerikaanse horecazaken, all the way. De slaapkamers, 266 in totaal, zijn zachter met pistache en perzikroze tinten. Het uitzicht over Biscayne Bay in het westen of de Atlantische Oceaan in het oosten is optioneel. De echte kers op de taart, een badjas in jachtluipaardenprint, is altijd inbegrepen.

Advertentie
Advertentie

ALL-INCLUSIVE Bedoeling is dat iedereen het hier naar zijn zin heeft. Daarvoor levert The Goodtime Hotel extra inspanningen. Vandaar enkele speciale opties in het slaapkameraanbod: spatieuzer ingericht voor wie minder mobiel is of een visuele deurbel en speciale lichten voor hardhorende of dove gasten.

CHECK-OUT Vanaf 188 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer