Hutstuf, La Roche-en-Ardenne, België

Een flinterdunne grens tussen binnen en buiten.

Advertentie
©Dieter Van Caneghem

CHECK-IN Hutstuf is het concept van twee architecten, Francis Belaen en Toon De Keyser. Zij wilden, naar eigen zeggen, de traditionele vakantiebestemming ‘herontwerpen’ door zichzelf steeds opnieuw uit te dagen en hun creativiteit de vrije loop te laten. Hutstuf heeft een eenvoudig leitmotiv: op een duurzame manier in de natuur verblijven, waarbij de grens tussen binnen en buiten flinterdun is. Tegelijk moest het ontwerp luxueus aanvoelen: alles werd tot in de kleinste details ontworpen en op maat gemaakt, om zo de hoogst mogelijke afwerkingsgraad te bereiken.

Advertentie

GET A ROOM De twee houten cabins in La Roche-en-Ardenne bevinden zich aan de oevers van de Ourthe en zitten verscholen in de bossen. The Owl en The Fox, zo heten de cabins, hebben een rooftopsauna en zijn uitermate geschikt voor een duurzaam en romantisch uitje met je partner. Beide hutten staan op een helling, zodat je altijd wel ergens in de verte kunt turen. Elke hut is geschikt voor maximaal vier personen, zodat je eventueel ook de kinderen kunt meenemen.

©Dieter Van Caneghem

WILD CARD Er vertrekken 8 verschillende wandelroutes vanuit La Roche, met een afstand van 6 tot 20 kilometer. ’s Avonds kan de sauna voor verpozing zorgen.

CHECK-OUT Een hut kan vanaf 175 euro per nacht, servicekosten niet inbegrepen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer