Kenoa, Alagoas, Brazilië

Kenoa omvat alle ingrediënten om de prachtige natuur te laten schitteren.

Advertentie

CHECK-IN Tussen het bos en de Atlantische Oceaan, halverwege de steden Recife en Salvador, aan het bijna verlaten Barra de São Miguel, een van de mooiste zandstranden van de regio. Het Kenoa Exclusive Beach Spa & Resort doet wat anderen niet durven: kiezen voor een locatie waar je zo goed als geen andere boetiekhotels vindt. In het oog springt de geslaagde mix van een sobere, moderne stijl met veel design, een topligging en een ecochique insteek.

Advertentie

GET A ROOM De infinitypool loopt naadloos over in de wazige oceaan, die op zijn beurt weer vervaagt in de lucht. De elf suites en twaalf villa’s geven de natuur een ereplaats. De Shiseido-spa (zoiets verwacht je alleen in een groot luxehotel), het restaurant Kaamo en de wijnbar scharen zich achter hetzelfde principe: terug naar de essentie is wat telt om alles even te kunnen vergeten.

A VISION Eigenaar Pedro Marques was vroeger ingenieur bij Deloitte en had totaal geen ervaring in het hotelwezen. Wel had hij een neus voor ondernemen en een uitgebreid netwerk. Er is werkelijk niets aan het toeval overgelaten. Het Kenoa omvat alle ingrediënten om de prachtige natuur te laten schitteren: gerecycleerd materiaal, geen plastic, zo weinig mogelijk afval. In deze intieme cocon laat je je in slaap wiegen door het geluid van de aanrollende golven.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 305 euro per nacht voor twee personen, met ontbijt en op basis van minstens 2 nachten.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer