Canaves Oia, Santorini, Griekenland

Hier kun je zonder schuldgevoel relaxen aan het zwembad, privédinertjes houden of mee gaan zeilen naar de omliggende eilanden.

Advertentie
©christos drazos

CHECK-IN Het verhaal van Canaves Oia begint in 1985, toen de familie Chaidemenos als een van de eersten het toerisme introduceerde in het vissersdorpje Oia. Yiannis en Anna Chaidemenos transformeerden twee 17de-eeuwse grotten, die ooit werden gebruikt om wijn in op te slaan, tot luxueuze hotelkamers met uitzicht op de bekende caldera van Santorini. Het boetiekhotel telt intussen 18 suites.

Advertentie

GET A ROOM Canaves Oia biedt tegenwoordig veel meer dan deze suites. De twee zonen van Yiannis en Anna staan nu aan het roer. Zij renoveerden het oorspronkelijke hotel en voegden een collectie villa’s toe, de een al luxueuzer dan de andere en alle met uitzicht op de Middellandse Zee. Uiteraard steeds in die witte minimalistische architectuur eigen aan de Cycladen. De Canaves Villa heeft drie slaapkamers met een outdoorjacuzzi en een zwembad. Totale privacy is verzekerd en toch ben je dicht bij het Canaves Oia Hotel en Suites om er te dineren en te ontspannen.

©christos drazos

DOLCE FAR NIENTE Canaves Oia is vooral geschikt voor romantici; het hotel profileert zich niet voor niets als een ideale huwelijks- en honeymoonlocatie. De focus ligt op relaxen aan het zwembad of in de spa, genieten van het diepblauw van de zee, privédinertjes houden of mee gaan zeilen en de omliggende eilanden en stranden ontdekken. Zonder schuldgevoel gewoon nietsdoen en vakantie vieren.

CHECK-OUT Vanaf 480 euro per nacht voor twee personen, ontbijt inbegrepen, in een junior suite in het laagseizoen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer