Club Med Seychelles, Seychellen

Zelfs de G.O.’s stopt Club Med nu in een groen jasje.

Advertentie
Club Med Seychelles

CHECK-IN Als een parelsnoer liggen de 115 kleine eilanden van de Seychellen midden in de Indische Oceaan. Club Med Seychelles ligt op een domein van 220 hectare, in de buurt van het eiland Mahé en ook nog eens in het hart van het Saint-Anne Marine National Park.

Advertentie

GET A ROOM De kamers en suites met privézwembad aan het kristalheldere water liggen verspreid over het eiland. De natuur en de rotsen onttrekken ze aan het oog van nieuwsgierige kajakkers. De Club Med Seychelles heeft twee restaurants voor all-day dining, drie loungebars, een ‘Club Med Spa by Cinq Mondes’, een ‘Yoga School by Heberson’, een fitnessschool en biedt een waaier aan watersporten en uitstapjes aan.

GREEN CARD Het nieuwe, ecochique adres in pure robinsonstijl is de nieuwste telg in de Exclusive Collection (5 drietanden). Ook hier trekt de vakantiegroep voluit de groene kaart. Na de G.O. (gentils organisateurs), de G.M. (gentils membres) en de G.A. (gentils agents) zijn er nu ook een ‘Green G.O.’ en een bioloog gespecialiseerd in fauna en flora. Aan hem of haar de taak om activiteiten uit te werken, zoals een educatief snorkelparcours. Er is ook nog deze opsteker: al het wegwerpplastic uit de bars, restaurants en kamers is volledig geschrapt. In 2022 volgen alle andere resorts.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 1940 euro voor een week per persoon, all-in, behalve de vluchten.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer