Kokomo, Kadavu-eilanden, Fiji

Alleen al de reis hiernaartoe per watervliegtuig is een once in a lifetime experience.

Advertentie

CHECK-IN Alleen al de reis ernaartoe per watervliegtuig is een once-in-a-lifetime-experience waar David Attenborough jaloers op zou zijn. Mantaroggen, rifhaaien en zeeschildpadden, ze zwemmen allemaal onder je in het kristalheldere water vol caleidoscopische koraalriffen. Zodra je geland bent, bevind je je op het privé-eiland van de Australische ondernemer Lang Walker, die een verlaten resort omtoverde tot een van de meest exclusieve bestemmingen ter wereld.

Advertentie

GET A ROOM Verspreid over het eiland liggen 21 villa’s, elk uitgerust met een infinitypool, tropische tuin, grote living en indoor- en outdoorbadkamer. De strodaken en rotanmeubels zijn een ode aan ‘pacific design’, al is het tikitikigevoel gelukkig veraf. Mag het toch nog een beetje meer zijn; je bent hier tenslotte maar één keer? Boek dan een residentie, waar je naast heel wat extra ruimte ook een nanny krijgt, een butler en een persoonlijk golfkarretje.

OCEANLIFE Het Great Astrolabe Reef is het nirwana voor waterratten, of je nu wilt diepzeeduiken, surfen, zeekajakken, waterskiën of suppen (allemaal inbegrepen in de prijs). Opdrogen kan dan weer tijdens een schelpenmassage in de spa, een yogales op het strand of een romantische sunsetcruise. Als je hier niet tot rust kunt komen, dan ben je bij deze ongeneeslijk verklaard.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 1890 euro per nacht voor twee personen, all-in.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer