The Nautilus Maldives Resort, Thiladhoo, Malediven

Elk van de 26 verblijfplaatsen op dit eiland heeft een zwembad.

Advertentie

CHECK-IN Dit hotel vinkt alle vakjes af van dé ultieme droomvakantie: een nagenoeg onbewoond eiland, hagelwitte stranden en met wat geluk een opspringende dolfijn op het achterplan. The Nautilus gooit alle registers open. De vipbehandeling begint al voor de aankomst: de laatste kilometers leg je af in een watervliegtuig en een traditionele sloep brengt je tot Thiladhoo. Hier bepaal je zelf het ritme, zelfs waar je wanneer en wat wilt eten. De slogan? ‘Breakfast for dinner. Champagne in bed.’

Advertentie

GET A ROOM Zoals het hoort in een droomhotel heeft elk van de 26 verblijfplaatsen op dit eiland een zwembad, of je nu kiest voor een villa op het strand of voor een lodge op de oceaan. Dat wil zeggen: vanuit je eigen infinitypool in de blauwe infinity staren. Een persoonlijke butlerservice en een wijnklimaatkast zijn maar het begin van de aantrekkelijke extraatjes bij de ruim ingerichte kamers en villa’s.

ONCE IN A LIFETIME Onvergetelijk: barbecueën op een zandbank, diepzeeduiken tussen reuzenmanta’s en walvishaaien, die het door de Unesco beschermde Baa Atol hun thuis noemen. Alles draait hier om ‘once in a lifetime’. The sky is al helemaal the limit sinds recent ook parachutespringen aan het activiteitenassortiment werd toegevoegd.

Advertentie
Advertentie

CHECK-OUT Vanaf 1643 euro per nacht voor twee personen.

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer