Casa Mami, Pioneertown, Californië, Verenigde Staten

Casa Mami is een ecovriendelijk designpareltje in pueblostijl. De villa bevindt zich op 20 minuten van het park Joshua Tree.

CHECK-IN Casa Mami ligt verscholen in de woestijn van San Bernardino in Pioneertown, een niet-alledaagse stad die in de jaren 1950 uit de grond werd gestampt door investeerders uit Hollywood. De stad was een veelgebruikte locatie voor het inblikken van westernfilms. Casa Mami is een ecovriendelijk designpareltje in pueblostijl. De villa is gerenoveerd en ingericht door Carlos Naude en Whitney Brown, medeoprichters van het creatieve agentschap Working Holiday Studio uit Los Angeles. Het koppel heeft voor de renovatie gekozen voor een ambachtelijke aanpak met lokale vakmensen en oplossingen om het milieu te beschermen.

GET A ROOM De villa met één verdieping ligt op een terrein van 1,6 hectare. Ze bestaat uit twee kamers met invloeden uit Mexico, maar ook Scandinavië – voor het minimalistische effect – en de Middellandse Zee – voor een warme sfeer. Qua meubilair koos het duo voor zijn favoriete designers: Kinto, Waka Waka en Moooi. Bepaalde designstukken worden zelfs te koop aangeboden aan de gasten.

Advertentie
Advertentie

WILD CARD Deze villa bevindt zich op 20 minuten van het park Joshua Tree. Ze is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een roadtrip langs de westkust. De ondergaande zon is een spektakel dat je sowieso niet mag missen en ook ’s nachts is Casa Miami een uitverkoren plek om naar de sterren te kijken.

CHECK-OUT Vanaf 285 dollar per nacht voor twee personen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer