La Cabane de Poupette

Vergeet wifi en tv, boeken en gezelschapsspelen zijn aan zet. En elkaars gezelschap.

CHECK-IN Er zijn momenten in het leven die je niet met anderen kunt delen. Een overnachting met twee in La Cabane de Poupette is er zo een van. Van alle logies in België scoort dit heel erg hoog op de it-list van locaties voor huwelijksaanzoeken. La Cabane de Poupette heeft geen website nodig om te scoren, de tamtam en social media doen hun werk, net als blogs over ecochic. Dit verblijf valt nog het best te omschrijven als een ‘lake house’ in Noord-Amerikaanse of Canadese stijl, met een terras dat piekfijn werd uitgerust en dat uitnodigt om de zon te zien zakken, een statig glas bourgogne in de buurt.

GET A ROOM Het huisje bij het meer bevindt zich op een privédomein en dat staat garant voor onbelemmerd genieten en ontspannen. Het kaarslichtdiner wordt naargelang het seizoen en de zin van de chef opgediend in je verblijf, en dat geldt ook voor het vorstelijke ontbijt. Champagne, wijn, water en softdrinks zijn inbegrepen.

Advertentie
Advertentie

WILD CARD Vergeet wifi en tv, boeken en gezelschapsspelen zijn aan zet. En elkaars gezelschap. Waarom kom je anders naar dit paradijselijke stukje Beersel?

CHECK-OUT Ongeveer 500 euro per nacht, twee personen, inclusief diner, ontbijt, champagne, wijn.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer