Longitude 131°, Yulara, Australië

Longitude 131° is het dichtste hotel, of beter, luxetentenkamp, bij Uluru, ver weg van alle drukte in Yulara.

CHECK-IN Je moet jezelf tijd gunnen om een natuurwonder als Uluru te bewonderen. Deze monoliet in de Australische outback verdient het om op verschillende momenten van de dag bewonderd te worden. De beste manier om dat te doen, is een nachtje te boeken in Longitude 131°, misschien wel een van de meest iconische wildernishotels ter wereld.

GET A ROOM Longitude 131° is het dichtste hotel, of beter, luxetentenkamp, bij Uluru, ver weg van alle drukte in Yulara. De 15 paviljoenen staan op palen tegen de rode woestijnrotsen en hebben een breed terras, een dagbed voor twee en een ecologische buitenhaard. Er is maar één hotel zoals dit, waar je in slaap kunt vallen en weer wakker worden met dat spectaculaire uitzicht op de beroemde Uluru Rock en op de Australische outback. De kamers hebben grote ramen met horren zodat de deugddoende nachtelijke woestijnlucht binnen kan en er full view is wanneer Uluru opnieuw van kleur en dimensie verandert.

Advertentie
Advertentie

ONCE IN A LIFETIME Dit is een echt bucketlistadres. Exclusief, afgelegen, prijzig. Er is een zwembad, een hippe bar, een fijn restaurant. De Spa Kinara is gebouwd als een traditioneel onderkomen van de aboriginals. Wanneer de nacht valt, is het fijn om met een drankje bij het haardvuur naar de sterren te kijken of te praten met gelijkgestemden over de avonturen in de outback.

CHECK-OUT Vanaf 2100 euro per nacht voor twee personen all-in.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer